Leírás
„Összetevők: pácolt csirkeszárny (62%) {csirkeszárny (54%), ivóvíz (5%), ízesítő- és adalékkeverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só}, panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika őrlemény, paprikakivonatok), fűszerkeverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, napraforgó étolaj
Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet és laktózt,tojást, szójabab, zeller, szezámmag, mustármag
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
Serpenyőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A felengedtetett terméket, bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160-170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 16-18 perc alatt sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!
„





Értékelések
Még nincsenek értékelések.