Leírás
„Összetevők: panír {búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék [teljes tojáspor, étkezési só, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), dextróz, fűszerek, cukor, színezék (riboflavin)]}, csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő, étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet, laktózt, zellert, mustármagot és szezámmagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 °C -on tárolandó
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 2-3 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Újra fagyasztani tilos!
„





Értékelések
Még nincsenek értékelések.