Leírás
„Összetevők: Sertéshús (30%), pácolt sertéshús (30%) [sertéshús (83%), ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok (difoszfátok, trifoszfátok); cukor, dextróz, antioxidáns (nátrium-aszkorbát), fűszerkivonatok, tartósítószer (nátrium-nitrit)], füstölt baconszalonna (24%) [sertés csont és bőr nélküli császárszalonna (92%), ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok (difoszfátok, trifoszfátok); cukor, dextróz, antioxidáns (nátrium-aszkorbát), fűszerkivonatok, füst, tartósítószer (nátrium-nitrit)], ivóvíz, borsóliszt, étkezési só, szójafehérje, búzaliszt, fűszerek, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerkivonatok
A termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat zeller, tejet és laktózt, mustármagot.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás: A húspogácsát fagyasztott állapotban, forró serpenyőben kevés olajban vagy roston, mindkét oldalát kb. 4-4 percig süssük. Felengedés után újra fagyasztani tilos!”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.