Leírás
„Összetevők: Gomba (55%), panírlé (ivóvíz, búzaliszt, étkezési só), panírmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só, fűszerek), növényi olajok (napraforgó, repce), panírliszt (zsemlemorzsa, búzaliszt, étkezési só, élesztő), szárított tojásfehérje, étkezési só, napraforgó étolaj), étkezési só
A termék nyomokban szóját, tejet és szezámmagot tartalmazhat. A termék halat is feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: -18°C alatt tárolandó
Felhasználás: Sütőben: A fagyos terméket 200°C-ra előmelegített forró légkeveréses sütőbe helyezzük. 12-15 perc alatt a gomba átsül, a bundája aranybarnává válik. Olajsütőben vagy serpenyőben: bő, forró 170-180 °C-os olajban a fagyos terméket 3-5 percig kell sütni, amíg a gomba az olajban fel nem úszik és a bunda finom, ropogós nem lesz.”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.