Leírás
„Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Szállodáknak, Pékségeknek, Kávéházaknak, Brunch egységeknek, Iskola-, Strand- és hagyományos büféknek valamint benzinkutaknak ajánljuk.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!
Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni kell!”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.