Lepény paradicsomos-mozzarellás 240 g/db

1 490,00 Ft

„Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós töltött lepény.

Egy karton tartalma 10db lepény.
Tápérték 100g
Energia-tartalom (kcal) 219 kcal, Energia-tartalom (KJ) 920 KJ, Zsír 7,4 g, Telített zsírsavak 2,8 g, Szénhidrát 27,9 g, Cukor 5,9 g, Fehérje 9,4 g, Só ,94 g
Allergének
Zeller,Tej,Glutén,
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Puhatestűek,Szezámmag,Mustár,Diófélék,Földimogyoró,Szójabab,Hal,Tojás,Rák,
Összetevők
BÚZALISZT, sűrített paradicsom (14,8%), pizza MOZZARELLA (13,7%) (pasztőrözött TEJ, étkezési só, oltóenzim, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav), ivóvíz, paradicsomlé (7,52%) (paradicsomlé sűrítményből, étkezési só, fűszerek), Parmezán SAJT (6,83%) (TEJ, étkezési só, oltóenzim, tartósítószer: lizozim), TEJ, napraforgó olaj, sárgarépa, cukor, sütőélesztő, vöröshagyma, SZÁRZELLER, étkezési só, nádcukor, fokhagyma, étkezési ecet, oregánó, bazsalikom, babérlevél.
Származási ország/eredet helye
Magyarország”

Cikkszám: kényelmi-35 Kategória:

Leírás

„Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Szállodáknak, Pékségeknek, Kávéházaknak, Brunch egységeknek, Iskola-, Strand- és hagyományos büféknek valamint benzinkutaknak ajánljuk.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni kell!”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lepény paradicsomos-mozzarellás 240 g/db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük