Lepény mézes-mustáros csirkés 240 g db

1 490,00 Ft

„Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós töltött lepény.
Tápérték 100g
Energia-tartalom (kcal) 227 kcal, Energia-tartalom (KJ) 953 KJ, Zsír 7,8 g, Telített zsírsavak 2,8 g, Szénhidrát 28 g, Cukor 5,6 g, Fehérje 10,5 g, Só ,95 g
Allergének
Mustár,Tej,Glutén,Laktóz
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Puhatestűek,Szezámmag,Zeller,Diófélék,Földimogyoró,Szójabab,Hal,Tojás,Rák,
Összetevők
BÚZALISZT, ivóvíz, bőrös csirkecombfilé (13,15%), trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), napraforgó étolaj, zsírszegény TEJ, MUSTÁR (4,39%) (víz, cukor, só, tartósítószer: nátrium-benzoát, színezék: kurkumin), vöröshagyma, angol ZELLER, petrezselyemgyökér, méz (2,19%), egész magos MUSTÁR (2,19%) (ivóvíz, MUSTÁRMAG, étkezési ecet, cukor, fűszerek, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-metabiszulfit), sütőélesztő, barna cukor, cukor, fokhagyma, étkezési só, étkezési ecet, bors.
Származási ország/eredet helye
Magyarország”

Cikkszám: kényelmi-40 Kategória:

Leírás

„Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Szállodáknak, Pékségeknek, Kávéházaknak, Brunch egységeknek, Iskola-, Strand- és hagyományos büféknek valamint benzinkutaknak ajánljuk.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni kell!”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lepény mézes-mustáros csirkés 240 g db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük