Leírás
„Összetevők: Sütnivaló Májas Hurka: sertés belsőség, sertésbőrke, rizs, sertésmáj (15%), szalonna, vöröshagyma, étkezési só, csemege paprika, fűszerek (majoranna, bors).
Sütnivaló Véres Hurka: sertés belsőség, ipari szalonna, rizs, víz, vérpor, vöröshagyma, só, fűszerpaprika mix (őrölt fűszerpaprika, színezék: paprikaoleorezin(E160c)), cukor, fűszerek (majoranna, bors, kapor, szegfűbors).
Lángolt kolbász: sertéshús, fűszerpaprika mix (őrölt fűszerpaprika, színezék: paprikaoleorezin(E160c)), tartósítószer: nátrium nitrites só (E 50) fokhagyma, bors, kömény.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: Tárolás: 0- +4°C fokon.
Felhasználás:
Mindhárom termék, csak gondos hőkezelés után fogyasztható! Felbontás után (a fogyaszthatósági időt figyelembe véve) 24 órán belül fogyasztandó.
A fagyasztott terméket felengedés után aznap fogyasztani kell.
Visszafagyasztani TILOS!”




Értékelések
Még nincsenek értékelések.