Lepény sonkás-sajtos 230 g db

1 490,00 Ft

„Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sonkával-sajttal, tejföllel, uborkával töltve.

Egy karton tartalma 10db lepény.
Tápérték 100g
Energia-tartalom (kcal) 232 kcal, Energia-tartalom (KJ) 972 KJ, Zsír 9,3 g, Telített zsírsavak 4,3 g, Szénhidrát 25,9 g, Cukor 2,4 g, Fehérje 10,6 g, Só ,95 g
Allergének
Kén-dioxid,Tej,Glutén,Laktóz
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Szezámmag,Mustár,Zeller,Diófélék,Földimogyoró,Szójabab,Hal,Tojás,
Összetevők
BÚZAFINOMLISZT, sonka (15,5%) [bőrös sertéscombhús, ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek: E451, E452, sűrítőanyag: E407a, dextróz, antioxidáns: E316, tartósítószer: nátrium-nitrit], TRAPPISTA SAJT (15,5%) [PASZTŐRÖZÖTT TEJ (97,1%), étkezési só, kultúra, stabilizátor: E509, oltóenzim, ivóvíz, TEJFÖL (PASZTŐRÖZÖTT TEJSZÍN, vajkultúra), ZSÍRSZEGÉNY TEJ, napraforgó olaj, csemege uborka [uborka, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E260, étkezési só, szilárdító anyag: E509, kristálycukor, fűszerek], sültöleteszto, fokhagymakrém (nyers fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E330; módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; tartósítószer: E202, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), étkezési só, kristálycukor, piros arany (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; étkezési sav: E330; tartósítószer: E202), ételecet. Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉT, ZELLERT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Származási ország/eredet helye
Magyarország”

Cikkszám: kényelmi-33 Kategória:

Leírás

„Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

Szállodáknak, Pékségeknek, Kávéházaknak, Brunch egységeknek, Iskola-, Strand- és hagyományos büféknek valamint benzinkutaknak ajánljuk.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Tárolás -18 Celsius fokon.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lepény sonkás-sajtos 230 g db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük