Leírás
„Összetevők: burgonya (88,8%), fokhagymapor (4,9%), növényi zsiradék, burgonyakeményítő, só, burgonya rost, majoránna (0,3%).
Feldolgozási segédanyagok: dextróz, nátrium-hidrogén-szulfit (E222).
Zsír: növényi olajok: repce, napraforgó (változó arányban).
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.).
Az élelmiszer tárolása: -18 °C alatti hőmérsékleten.
Felhasználás:
Fritőzben: Melegítse elő az olajat 175°C-ra. Kis adagokban süsse a terméket körülbelül 3 percig.
Serpenyőben: Melegítse fel az olajat közepes hőmérsékletre. A burgonyalángosokat 5-6 perc alatt süsse aranysárgára.
Sütőben: A sütőt 220°C-ra melegítse elő, a terméket süsse 10-15 percig. Sütés közben egyszer fordítsa meg.
Tálalás előtt csepegtesse le nedvszívó papíron.”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.