Leírás
„Összetevők: panír {panírmorzsa [búzaliszt, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, búzaliszt, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprika, paprikakivonatok)}, trappista sajt (32%) (tej, étkezési só, tejkultúra, kalcium-klorid, tejoltó enzimek), ivóvíz, hőstabil ömlesztett sajt (4%) [ivóvíz, sajtok, emulgeáló sók (polifoszfátok, difoszfátok, kalcium-foszfátok, nátrium-foszfátok), vaj, sovány tejpor,stabilizátorok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, karragén, xantángumi), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só], kukoricakeményítő, napraforgó étolaj.
A termék nyomokban szóját, tojást, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé).
Az élelmiszer tárolása: legalább -18°C-on tárolni.
Felhasználás:
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 160°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 8-10 percig. A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e. Felengedtetés után a terméket visszafagyasztani tilos!”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.