Leírás
„Összetevők: panír [búzaliszt, ivóvíz, ízesítő- és adalékkeverék
(teljes tojáspor, étkezési só,
burgonyakeményítő, dextróz, fűszerek, cukor,
aroma)], csontokról mechanikusan lefejtett
baromfihús (32%), ivóvíz, kenyérmorzsa (búzaliszt,
élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó
étolaj, ízesítő- és adalékkeverék [kukoricakeményítő,
étkezési só, szójafehérje, fűszerek, ízfokozó
(nátrium-glutamát), fűszerkivonatok].
A termék tejet, zellert, mustárt és szezámmagot
tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé.)
Az élelmiszer tárolása: -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó
Felhasználás: Alapos hőkezelés után fogyasztható!
Serpenyőben / olajsütőben: A csomagolás
eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott
terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb.
170°C-on 2-3 perc alatt melegítsük át.
Sütőben: Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A
csomagolás eltávolítását követően helyezzük a
fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal
vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 11-13 percig.
A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét
oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti
adatok tájékoztató jellegűek. Szükség
szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel
megfelelően átforrósodott-e.
Felengedés után visszafagyasztani TILOS!
„





Értékelések
Még nincsenek értékelések.