Leírás
„Összetevők csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús (35%), ivóvíz, búzaliszt, kenyérmorzsa (búzaliszt, élesztő, étkezési só), baromfibőr, napraforgó étolaj, ízesítő keverék [kukoricakeményítő, teljes tojáspor, étkezési só, szójafehérje, burgonyakeményítő, ízfokozó (nátrium-glutamát), fűszerek, fűszerkivonatok, dextróz, cukor, színezék (riboflavin)].
Termék keresztszennyeződés formájában tartalmazhat tejet és laktózt, zeller, szezámmag, mustármag
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nn.hh.éééé)
Az élelmiszer tárolása: -18 C fok alatti hőmérsékleten
Felhasználás:
Serpenyőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Olajsütőben: A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül), bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170 °C-on 3-4 perc alatt átmelegítjük
Sütőben: A terméket fagyasztott állapotban sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-ra előmelegített sütőbe helyezzük és 14-15 perc alatt készre sütjük. Az előírt elkészítési idő felénél megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Felengedés után újrafagyasztani tilos!”





Értékelések
Még nincsenek értékelések.