Töltött Libanyakbőr kg

4 990,00 Ft

Kiengedés után 160C°-os sütőben 20-25percig süssük, majd 180-190C°-on további 10 percig, hogy a nyakbőr ropogósra kipiruljon. Sütést követően 10-15perc pihentetés javasolt, ezután könnyen szeletelhető.

Tárolás -18 fok alatt.
Felengedés után újra fagyasztani TILOS!
Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!
Fogyasztás előtt a terméket hő kezelni kell!

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni kell!

Kategóriák: ,

Leírás

Májas hústöltelékkel készült libanyakbőr, a nyakbőr végei lezárva.

 

Tápérték 100g

Energia-tartalom (kcal) 250,8 kcal, Energia-tartalom (KJ) 1051 KJ, Zsír 23,7 g, Telített zsírsavak 4,98 g, Szénhidrát 1,51 g, Fehérje 16,35 g, Só 1,89 g

Allergének

Allergének- Nyomokban tartalmazhat

Mustár,Zeller,Szójabab,

Összetevők

Báderhús (40%) pulykahús aprólék (29%) libamáj (9%) libazsír (9%) pulykamáj (9%) konyhasó (2%) zsemlemorzsa (1%) vöröshagyma, feketebors őrölt, majoranna morzsolt

Származási ország/eredet helye

 Magyarország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Töltött Libanyakbőr kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük